fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

accuweather

Multistrada V4 S pobjeđuje na najprestižnijem usporednom testu: Alpen-Masters 2021.

Prestižni njemački časopis Motorrad svake godine organizira Alpen-Masters, važan komparativni test u kojem se motocikli iz različitih segmenata međusobno natječu na pozadini alpskih planina, prolazeći kroz razne testove. To uključuje klasične izazove poput ubrzanja, ali i test elastičnosti motora, kojim se mjeri koliko brzo motor u drugom stupnju prijenosa može prijeći sa 25 km/h na 75 km/h sa suvozačem dok se vozi uz strmi uspon. kao niz drugih komponenti kao što su razina udobnosti, aerodinamička zaštita i tehnička oprema. Tijekom godina Alpen-Masters je postao jedan od najprestižnijih usporednih testova na svijetu, a 2021. godine Ducati Multistrada V4 S došao je na vrh.

Od svog predstavljanja u prvoj epizodi Ducati World Première 2021, obitelj Multistrada V4 odmah je izazvala izniman interes, budući da je logična evolucija uspješnog motocikla kao što je serija 1200/1260, ali s novim značajkama koje su ga odmah učinile jednim od reference u sektoru takozvanih Big Dualsa, odnosno bicikala snažnog touring karaktera, ali i sposobnih za off-road vožnju.

Mjesto održavanja ovogodišnjeg Alpen-Mastersa bio je GrossGlockner, jedan od najpoznatijih alpskih prijevoja, posebno za motocikliste. Vrlo cijenjena zbog raznolikosti rute i besprijekornog stanja asfaltne površine, ostaje jedna od najboljih cesta za testiranje i ocjenu kvaliteta motocikla. Ovdje se pokazalo da je Multistrada V4 S vrlo spremna i ocijenjena je najboljim motociklom serije sa sljedećom motivacijom: "Misija je ostvarena. Bologna će biti sretna, jer su toliko radili kako bi postigli ovaj rezultat. Multistrada V4 je izvrstan touring-enduro. Opremljen do maksimuma, neumorni je suputnik kako za svakodnevno putovanje tako i za potpuno napunjene motociklističke praznike. Možete čak i zamisliti kako s njim odradite nekoliko rundi na stazi, a da niste na mjestu. Bilo je to tijesna, ali zaslužena pobjeda”.

Za zapisnik, novi Ducati Monster također je bio prisutan na testu, gdje se dobro pokazao, završivši u Top 5. Multistrada V4 S pridružuje se dugoj listi uspjeha koji su u prethodnim izdanjima imali samo njemačke i austrijske motocikle, a ovo priznanje je još važnije upravo zato što ga je izdao časopis na njemačkom jeziku. Ovaj usporedni test objavljuju i drugi europski časopisi, uključujući talijanski In Moto.

Alpen-Masters je samo posljednja od nagrada koje je dobila Multistrada V4, koja se uspjela nametnuti u raznim usporednim testovima diljem svijeta, potvrđujući apsolutnu vrijednost proizvoda i predlažući se kao kompletan motocikl od 360° .

Alpen Master MTS 01 gallery 1920x1080

Alpen Master MTS 01 gallery 1920x1080

Alpen Master MTS 01 gallery 1920x1080

 

alspki komplet

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE