fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Ducati je objavio dva nova modela Streetfightera, V2 i V4 SP.

 

Streetfighter V2

Novi borac u gradu

Novi Streetfighter V2 je sportski naked s jedinstvenim karakterom. Udovoljava potrebama onih koji traže motocikl koji može kombinirati sportski DNK Panigale V2 sa stavom i stilom cijenjenog Streetfightera. Rezultat je intuitivni motocikl koji je jednostavan za rukovanje, s pravom dozom snage koja osigurava snažne performanse i maksimalnu zabavu u vožnji.

Ovaj uzbudljivi projekt reinterpretacija je Ducatijeve uspješne "Fight Formula" primijenjene na Panigale V2, koji je lišen oklopa i opremljen visokim i širokim upravljačem. Motocikl ima suhu težinu od 178 kg i pokreće ga Superquadro motor od 153 KS od 955 ccm, kojim upravlja paket elektronike najnovije generacije.

 

  • Cijena do registracije : 139.990,00 kn.
  • Moguće je naručiti motor.
  • Prvi stiže kod nas u salon koncem prosinca 2021.

 

 

Streetfighter V4 SP

The Time Fighter

Predstavljamo vrhunski Streetfighter V4 SP model, još jedan dragocjeni dragulj u Streetfighter svemiru, koji se nudi u numeriranoj verziji i označen legendarnim "SP" (što je skraćenica od Sport Production). Novi Streetfighter V4 SP najadrenalinski je naked koji je ikada sišao s proizvodne trake u Borgo Panigaleu.

Estetski, SP se izdvaja od gomile zahvaljujući izgledu "Winter Test", koji je Centro Stile Ducati kreirao uzimajući inspiraciju iz motocikala korištenih tijekom MotoGP i SBK predsezonskih testiranja. Vrhunska oprema izvedena iz Superleggere V4.

Novi karbonski naplatci, 1,4 kg lakši od onih na Streetfighteru V4 S, značajno smanjuju moment inercije i doprinose ukupnoj uštedi težine od 3 kg. Motor Desmosedici Stradale obujma 1103 ccm ima proturotirajuću radilicu, “Twin Pulse” redoslijed paljenja, 208 KS snage i 123 Nm okretnog momenta pri 9500 o/min. b osigurava učinkovitiju funkciju protiv skakanja, ali također reproducira karakterističan zvuk koji Ducatisti toliko cijene. Sveobuhvatan asortiman opreme upotpunjen je ovjesom Ohlins Smart EC 2.0 i kočionim sustavom Brembo Stylema R® s prednjim čeljustima.

 

  • Cijena do registracije : 264.990kn.
  • Moguće je naručiti motor.
  • Isporuke počinju od svibnja 2022. (za motocikl naručen do konca studenog 2021.)

 

 

 

 ducatilogo 2

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE