fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Stoljeće povijesti, sto godina spektakularnih motocikala, pobjeda, pustolovina i mitskih osobnosti izgradili su legendu orla iz Mandella.

EKSKLUZIVNA SERIJA

V7, V9 I V85 TT POSEBNO IZDANJE ZA 100 GODINA

Za tako posebnu priliku, Moto Guzzi će proizvesti ograničenu seriju modela V7, V9 i V85 TT u posebnoj „Centenario“ kombinaciji boja koja će biti raspoloživa samo tijekom 2021. godine.

Stil koji je postao dio povijesti

Ekskluzivna, elegantna i privlačna kombinacija boja s prizvukom jedinstvenog naslijeđa čije porijeklo nalazimo u estetici legendarnih motocikala koji su ispisivali povijest, prije svega “8 cilindri” iz 1955., izvanredni motocikl napravljen za natjecanje u klasi 500 svjetskog prvenstva, toliko odvažan projekt da je bio deset godina ispred svjetske proizvodnje motocikala.

Boje legende

Ova ključna točka u povijesti motociklizma ima izrazito elegantnu kombinaciju boja koja je u svojoj biti čisto trkaća. Spaja mat obradu metalnog spremnika goriva sa zelenim oplatama i kožom na sjedalu, boje koje obilježavaju model 350 Bialbero, jedan od najtrofejnijih motocikala u povijesti, nadmoćnog pobjednika u klasi 350 Svjetskog prvenstva s nevjerojatnim rekordom od 9 uzastopnih titula (5 za vozača i 4 za proizvođača) od 1953. do 1957.

Na krilima Orla

Zelena je isto tako prva boja kojom je Normale, prvi Moto Guzzi, bio ogrnut i vjerojatno najizvornija orlova boja. Centar za stil reinterpretirao ju je suvremenim pristupom s mat završnom obradom te povezao metalik bojama koje izražavaju čvrstoću i autentičnost marke iz Mandella. Boje motocikla usklađene su sa sjedalom prekrivenim materijalom boje prirodne kože koje ističe tipično talijansku pažnju posvećenu detaljima. Drugi posebni detalji su posebni slavljenički logo i zlatna završna obrada poznatog orla.

GODIŠNJICA

Od 0 do 100

15. ožujka 1921. dan je za pamćenje u svijetu motociklizma jer je označio početak naizgled nečuvene ideje, koja se pokazala kao vizionarska. To je bilo stvaranje Moto Guzzija, nevjerojatnog motocikla koji je bio svjetlosnim godinama ispred ostatka svijeta kad je u pitanju proizvodnja motocikala. Međutim, nisu samo performanse izdvojile Moto Guzzi od ostalih, nego i upečatljiva, elegantna boja te veličanstveni izgled inspiriran legendama motociklističke povijesti. Sada, sto godina poslije, Moto Guzzijev koncept moto životnog stila je još uvijek uvjerljiv i privlačan.

 

 

motomondo

 

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE