fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Dream Wilder

Istraživanje. Zabava. Izvođenje. I velika želja za uzeti i otići prema horizontu. Identitet ovog motocikla ne ostavlja mjesta sumnji: samo ga gledajući, uvodi vas u atmosferu Dakar utrka.

DesertX je prvi moderni Ducati s 21 "prednjim kotačem i 18" stražnjim, dugohodnim ovjesom i novim okvirom dizajniranim posebno za terensko iskustvo.

Postbaštinsko i digitalno

DesertX je predstavio potpuno novi izazov za Centro Stile. Prilika za eksperimentiranje s novim dizajnerskim jezikom, tražeći inspiraciju u povijesti Afričkog relija.

Rezultat je čvrst, čist, moderan dizajn, temeljen na oblicima preuzetim iz najpustolovnijeg off-road svijeta. To je motocikl koji želi biti čvrst i funkcionalan u isto vrijeme.

Postbaštinski minimalac

Estetika DesertX-a uspijeva spojiti sugestiju "Dakarianaca" s osjećajem gotovo dodirnog sučelja. Ono je postbaštinsko i digitalno u isto vrijeme

Bitno i robusno

Motocikl se vizualno sastoji od 3 makro elementa: jednog središnjeg volumena, sjedala i vjetrobranskog stakla koje integrira dvostruko prednje svjetlo. Efekt “Robust Design” koji kombinira oblik i funkciju.

Dizajniran za udobnost

Površine u kontaktu s vozačem su široke i dobro povezane, omogućujući kretanje u raznim smjerovima uz najveću razinu udobnosti, posebno u off-road vožnji.

Tehnologija za avanturu života

Radili smo oslanjajući se na najbolje od našeg znanja u pogledu ergonomije, motora, aerodinamike i elektronike. I razvili smo novu specifičnu šasiju za off-road.

DesertX je funkcionalan, 'sportski alat', kompetentan, tehnološki napredan i učinkovit kao i svi Ducatiji.

  • DISPLACEMENT: 937 cc
  • POWER: 110 hp (81 kW) @ 9,250 rpm
  • TORQUE: 92 Nm (68 lb-ft, 9.4 kgm) @ 6,500 rpm
  • DRY WEIGHT: 202 kg (445 lb)
  • SEAT HEIGHT: 875 mm (34.4 in)

 

DesertX svjetska premijera

Pogledajte posljednju epizodu Ducati svjetske premijere 2022.

Možda i najiščekivaniji otkako smo 2019. godine predstavili prvi koncept, dočekan s velikim oduševljenjem od strane motociklista iz cijelog svijeta.

 

 

 

ducatilogo 2

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE