fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Piše: Damir Pritišanac Prile, Slika: R.P.G 

Nedavno sam kupio novo odijelo i šešir pa rekoh dok je još novo da napravim par fotografija. Nedostaje mi jedino kravatna ili kravatla.

Na žalost nisam mogao niti jednu ugoditi šeširu. Za fotografa sam odabrao maestra i virtouza fotografskih znanosti Prof. dr. sc . R.P.G-ka (maestro se ne voli eksponirati stoga sam upotrijebio samo njegove čestite inicijale). Mjesto radnje je Osječka obilaznica na dijelu zvanom Suzuka, odnosno nekoć su ovom prilaznom cestom jurili znani i ne znani junaci moto sporta te joj nadjenuli ime poznate natjecateljske piste u Japanu.

prile 5

Osim ajncunga kupio sam i gume Mitas Sport Force te ih odlučio iskušati na ovoj hvale vrijednoj stazi. Svoj motocikl ukrasio sam naljepnicama I am not normal jer mi to često govore mnogi pametni ljudi. Taj kompliment mi je izuzetno važan i našao bih se u velikom problemu da je on slučajno obrnut i da me tapšu po ramenu i govore mi lijepe riječi.

prile 3

Ovako znam da je sve ok i to sam na ovaj način želio iskazati, kao i činjenicu da nisam ubio duh djeteta u sebi koji me i u ovim poznim godinama silno gura naprijed.

Dragi moji glavu gore i ne bojte se jeseni jer će i ova biti potpuno ista kao i prethodne osim što će nam možda umne glave nabiti brnjice na face da ih nosimo i po ulici. Kako god, uvjeren sam da će nas velika većina preživjeti i to. Na kraju još jednom zahvaljujem maestru R.P.G-ku na ovim fotografijama ...

 

skuterland logo

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE