fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Već tradicionalno na početku sezone Moto Gymkhana Croatia za svoje članove, ali i sve zainteresirane oganizira poligon sigurne vožnje. Iako je Kampus Borongaj dom Gymkhane, uvertira za ovosezonsko otvorenje bio je Poreč prošloga vikenda za motocikliste iz tog dijela Hrvatske. Bila je tu ujedno i generalna proba samih članova Gymkhane s novim elementima koji će od ove godine biti standardni dio opreme na poligonima. Osim tradicionalnih čunjeva dodani su neki novi elementi, poput klackalice, vožnje preko zadanih prepreka, odnosno elemenata.

Gymkhana otvaranje sezone 1

Lijepo vrijeme mami na vožnju, ali svakako prije početka nove sezone važno je probuditi svoje uspavane reflekse. Trening između čunjeva u kontroliranim uvjetima i pod budnim okom instruktora i demonstaratora čini se kao odličan izbor prije nove sezone i svakodnevnog prometa. 
 
Dobro je poznata činjenica da motociklisti pripadaju najranjivijoj skupini sudionika u prometu. Gotovo svakodnevno s dolaskom toplijih dana čitamo o nestreća i smrtnim slučajevima vozača motociklista.

Gymkhana otvaranje sezone 2

Brojne su situacije u prometu koje se vježbom mogu izbjeći. Simulacija tih stvarnih prometnih situacija je nešto što očekuje svakog sudionika poligona sigurne vožnje. Primjerice kako izbjeći otvaranje vrata vozača automobila ili kako pravilno kočiti, kako izbjeći neku prepreku ili neočekivanu situaciju na prometnici. Sve to uzastopnim ponavljanjem rezultira sigurnijom i spretnijom vožnjom. 
 
Druženje svih zainteresiranih je ove nedjelje 27. ožujka s početkom u 12 sati na Kampusu Borongaj. Na službenom Facebook profilu Gymkhana Croatia možete pronaći sve informacije, kao i prijavni list za nedjeljni trening. Čunjaši vidimo se!

moto kacige logo

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE