fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Nova generacija Ducati Scramblera. 

Next Gen Freedom

Sloboda. Izražajnost. Boja. Jedinstveni spoj autentičnosti, stila života i modernog dizajna. Promiješajte svoja uvjerenja i prihvatite nove izazove: nova generacija Scramblera® je ovdje. Odaberite svoje raspoloženje.

Scrambler Icon Next Gen riding moto hero 1024x576 new

Ikona sljedeće generacije. Budućnost dolazi u bojama

Novi Scrambler Icon može se miksati i remiksirati, a da pritom nepogrešivo ostane svoj. Može biti svih boja i svih osobnosti zahvaljujući novim izmjenjivim poklopcima spremnika. Obnovljen je i u estetskom i u tehničkom sadržaju, počevši od svih optičkih uređaja, sada full-LED, koji, međutim, zadržavaju svoj prepoznatljivi imidž s okruglom prednjom stranom, opremljen kružnim segmentiranim DRL-ovima i s klasičnim "X", sada postavljenim na vanjskoj strani leće. Šasija je također ažurirana s obnovljenom zakretnom rukom i rešetkastim okvirom. Isto tako, motor Desmodue, koji je oduvijek bio prepoznatljiva značajka Ducati Scramblera®, sadržajno je moderniziran, pridonoseći ukupnom smanjenju težine od 4 kg u usporedbi s prethodnom generacijom.

 

Scrambler Full Throttle Next Gen riding moto hero 1024x576 1

Sljedeća generacija Puni gas. Najbrži izgled u gradu

Sportska strana Next Gen-a: novi Full Throttle je inspiriran američkim Flat Track natjecanjima na zemljanim ovalima. Dizajniran za pomicanje granica, brzu vožnju u gradskom prometu, bijeg iz grada.

Sa strane, registarske pločice nose broj 62 u znak sjećanja na 1962. godinu kada je prvi Ducati Scrambler debitirao. Štitnik korita upotpunjuje izrazito oštriju estetiku za one koji ne žele proći nezapaženo.

 

Scrambler Nightshift Next Gen riding moto hero 1024x576 1

Noćna smjena sljedeće generacije. Klasični.

Elegantan i obiteljski profinjen. Novi Scrambler Nightshift rođen je da udahne slobodu najmračnijih sati, dragulj koji sjaji u najdubljoj noći. Kombinira sportski duh Punog gasa, kao što su registarske pločice, sportski prednji blatobran bez stražnjeg blatobrana, s klasičnijim i profinjenijim detaljima.

 

 

 

ducati logo2

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE