fbpx
hrcsnlenfifrdehuitmknoplrusrskslessv

Pretraži MTC

Pretraži MTC

Kako prezimiti, odnosno dočekati proljeće. Zimske radosti na Hondama CRF 300 Rally

 

Damir Pritišanac:

Ovu objavu posvetio bih svom prijatelju i imenjaku Damiru Žeriću jednom od sjajnih pilota di moto i jednom od rijetkih vozača s kojima se mogu zaista muški i sa velikim zadovoljstvom provozati baš onako kao što se i sam vozim.

Ljetos smo za manje od 4 dana prevalili 3000 km i provezli se preko 30 alpskih prijevoja u Talijanskim Dolomitima i Švicarskim alpama. Imati uz sebe takvog vozača s kojim se sigurno , brzo i fluidno krećeš po savršenim cestama koje vijugaju gotovo po samom krovu Europe više je no što svaki motociklist može poželjeti. Bio je to savršen ples po veličanstvenim i raskošnim alpskim masivima.

Ovim putem svom prijatelju želio bih odgovoriti na pitanje koje mi je neki dan postavio , a odnosi se na moje impresije vezane za Hondu CRF 300 RALLY čiji smo vlasnici nedavno obojica postali u odnosu na moju Katanu.

Da skratim , to je savršen motorić više poput igračke. No danas sam nakon dužeg vremena osedlao Katanu i mogu reći da je to moj istinski svemir. Snaga i brzina su moj imperativ tako da se jedino tu odlično snalazim i vrhunski se opuštam i uživam svim svojim postojanjem. Znam da vas ima dosta koji znaju o čemu govorim. Gromoglasni urlik iz ispušnog topa , brzinomjer koji se kreće paralelno s brojačem okretaja pogonskog agregata, silno nabiranje brzine i onaj osjećaj kada se pri zastrašujućim brzinama spiritualni dio bića odvaja od materijalnog tijela , to je ono o čemu je govorio Marco Simoncelli 58# u svojoj poznatoj rečenici : " proživjeti samo 5 minuta pri maximalnoj brzini na ovom motociklu više je nego što neko proživi u cijelome životu ".

Mislim da sam sa ovim citatom dao i konačan odgovor svom prijatelju , imenjaku i nadasve izvrsnom vozaču

 

Honda CRF 300 Rally

 

 

 

[ čitajte dalje ]

 

MTC WEB SHOP


MTC Web Trgovina

MOTORNA ULJA

MOTORNA ULJA

ITALJET DRAGSTER

ITALJET DRAGSTER

Svijet skutera

Svijet skutera

PEUGEOT MOTOCYCLES

PEUGEOT MOTOCYCLES

motokacige.hr

motokacige.hr

ŠEPIĆ COMMERCE

ŠEPIĆ COMMERCE